Суспільство

Новорічні свята тривають: ялинка зібрала малечу з усієї області (Фото)

Учора, 10 січня, було доволі гамірно в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка. Тут на свято головної ялинки зібралися дітки з усіх районів Чернігівської області. Близько 750 дітей із Чернігівщини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, серед яких діти-сироти, діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, батьки яких загинули у районі проведення антитерористичної операції, діти учасників АТО на сході країни, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, а також обдаровані та талановиті діти.

По всіх коридорах бігала радісна малеча, а за нею гналися казкові герої. А там справжнісінькі козаки мірялися силами з хлопчаками. Карабас-барабас поважно походжав і фотографувався на згадку. Охочі до творчості діти займалися виготовленням різноманітних поробок. А під нарядною ялинкою артисти театру, переодягнені казковими персонажами, водили хороводи та розвеселяли дитячу юрбу. Весело та гамірно було біля ялинки дітворі.

А після того, як засяяли чарівні вогні ялинки, всі діти були запрошені до театральної зали, де після привітання з Новорічними святами від голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча розпочалася казка «У пошуках героя», в якій героями були юні артисти.

Текст та фото Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button