Суспільство

Соколов: найважливіше рішення сесії міськради – виділення землі учасникам АТО

Найважливішим рішенням сесії Чернігівської міськради 26 січня стало виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих бійців.

Як зазначив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов, проект рішення було внесено додатково, однак він отримав одностайну підтримку депутатів міської ради, незалежно від їхньої партійної приналежності.

Згідно з документом, депутати затвердили рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо виділення земельних ділянок громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

Усього Чернігівська міська рада виділила 128 земельних ділянок учасникам АТО і членам родин загиблих. Ділянки, кожна з яких площею 0,06 га, розташовані в мікрорайоні Лісковиця.

О.Соколов наголосив, що депутати «Нашого краю» обізнані з проблемними питаннями бійців АТО та налаштовані на вирішення цих питань. Він також зазначив, що абсолютно правильним є підхід розподілу землі представниками ветеранських організацій за мінімальної участі влади.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button