Кримінал

У Чернігові поліція затримала жінку, яку підозрюють у вбивстві подружжя (Фото)

У Чернігові в результаті проведення першочергових слідчих дій поліція оголосила про підозру та затримала жительку обласного центру, яка підозрюється у вбивстві чоловіка та жінки.

Вночі 27 квітня до Чернігівського відділу поліції надійшла інформація про різанину в одній з багатоповерхівок обласного центру.

Як встановили правоохоронці, загинуло подружжя 1954 та 1966 років народження, а їх 22-річна донька зазнала тілесних ушкоджень.

Чоловік лежав на сходовому майданчику поруч з квартирою, а жінка – всередині помешкання. Тіла обох загиблих направлені в морг на проведення судово-медичної експертизи. Дівчина з тілесними ушкодженнями госпіталізована, її прооперували.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи, керівництво Чернігівського відділу поліції, ГУНП в Чернігівській області та прокуратури.

Поліцейські виявили знаряддя злочину та продовжують працювати над встановленням ймовірних свідків. Донька подружжя перебуває після операції в лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб) — карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічно.

В результаті проведення першочергових слідчих дій поліція оголосила про підозру та затримала в порядку ст. 208 КПК України жительку обласного центру, яка підозрюється у вбивстві подружжя.

Проводиться досудове розслідування.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. челайн может и не прав, но в этой инфе тож не написано, что подозрение вынесено не дочере-падчерице. полиция пишет завуалировано..но в конце окажется, что эта жительница обласного центра и эсть та девочка 22 летняя.

  2. Да 100% это деваха так постаралась. Пришла с пьянки и устроила разборки с родителями. Все очень банально

  3. …Донька подружжя перебуває після операції в лікарні…

    …В результаті проведення першочергових слідчих дій поліція оголосила про підозру та затримала в порядку ст. 208 КПК України жительку обласного центру, яка підозрюється у вбивстві подружжя…

    ?

    1. Гле-то прочитал на какомто сайте, что возле палаты девушки дежурит полиция. Разае это не является затрыманням? Или ее прямо с реанимации в СИЗО?

Back to top button