Спорт

У Чернігові чемпіонат з кікбоксингу зібрав більше 100 спортсменів (Фото)

Вчора, 19 травня, на спортивній базі Національного технологічного університету пройшов відкритий Чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу серед чоловіків, жінок та Чемпіонат КПНЗ «ДЮСШ «Україна» Чернігівської міської ради серед юніорок, старших юнаків і старших дівчат та юнаків і дівчат. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Віталій Довбах.

На татамі свою честь відстоювали близько 120 спортсменів Чернігівщини.

Головний суддя чемпіонату – суддя міжнародної категорії, заслужений тренер України Ю. Єрмілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся відкритий чемпіонат області з велоспорту

Кубки отримали:

Юнаки: «За кращу техніку до перемоги» — Лілікович Микита (Фортуна), «За волю до перемоги» — Москаленко Ярослав (Україна), «Найперспективніший кікбоксер – Дзигульський Володимир (Новгород-Сіверський);

Юніори: «За кращу техніку до перемоги» — Кривоус Єгор (Україна), «За волю до перемоги» — Антоненко Антон (Антей), «Найперспективніший кікбоксер – Клюпа Володимир (Україна);

Старші юнаки: «За кращу техніку до перемоги» — Храмов Владислав (Україна), «За волю до перемоги» — Максименко Михайло (Україна), «Найперспективніший кікбоксер – Кол’як Денис (Україна).

Також під час церемонії нагородження звання заслуженого майстра спорту отримав шестиразовий чемпіон світу Шрам Сергій, звання майстра спорту – Зуб Олексій.

Ще статті по темі

Back to top button