Суспільство

Клієнти ПриватБанку можуть не відкладати мрії на завтра разом з карткою «Універсальна»

Не варто відкладати плани на завтра, якщо задумане можна здійснити вже сьогодні. Кредитна карта “Універсальна” від Приватбанку є гарним помічником на всі випадки в житті.  Чернігівці, які є власниками кредитної картки «Універсальна», можуть за допомогою карти сплатити витрати на випускний чи весілля, придбати нову побутову техніку, меблі, ремонтні матеріали та роботи, одяг та будь-які інші товари в магазинах, де стоять термінали і є можливіть сплачувати картою.

Картою “Універасальна” також можна оплачувати товари в інтернеті, та отримувати кешбек з кожної такої інтернет-покупки.

IMG_0618

Карткою «Універсальна» зручно розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, знімати готівку в будь-якій точці світу. Під час оплати за кордоном комісія за конвертацію коштів не стягується.

Кредитний ліміт «Універсальної» дозволяє оплатити заплановану відпустку. Оформити картку можна абсолютно безкоштовно у будь-якому відділенні, для цього потрібно мати при собі лише паспорт.

Сума кредиту на картці «Універсальна» може сягати 50 тис. грн, на «Універсальній Gold» – 75 000. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному індивідуально. Зберігаючи власні гроші на рахунку, можна одержувати додатковий дохід у розмірі 10% річних на залишок.

У карток «Універсальна» пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Щоб не платити проценти, потрібно погасити заборгованість до 25 числа місяця (включно), наступного за тим, у якому скористалися кредитом. Тож, погасивши кредит протягом пільгового періоду, не доведеться платити відсотки за користування.

Для власників цих карток діють унікальні програми «Оплата частинами» і «Бонус Плюс». Сплачуючи «Універсальною» за покупки в магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс», клієнт може заробляти гроші, адже отримує бонуси (до 20% від витрачених коштів), які можна витратити у магазинах-партнерах.

ПриватБанк має найбільшу мережу банкоматів в Україні, тож можна знімати гроші з мінімальною комісією практично всюди. Банкомат ПриватБанку є навіть у маленьких містах, не говорячи про великі. А завдяки Інтернет-банку Приват24 клієнтам зручно здійснювати сотні різноманітних операцій у будь-який час доби

Ще статті по темі

Back to top button