Суспільство

На виконкомі Атрошенко нагадав світу про місто Чернігів

«Це наш обов’язок – скористатись нагодою, щоб зайвий раз нагадати світу про місто Чернігів», – так Владислав Атрошенко охарактеризував те, що виконком Чернігівської міської ради дозволив закупити з бюджету міста для футбольного клубу «Десна» полімерні сидіння для спортсменів, банер, табло, секцію, огорожу й антивандальний паркан із профнастилу – на 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Світ і Україна, безперечно, оцінять такий внесок. Оцінять і постраждалі від потопу, які всі разом отримали як допомогу від міста менше ніж півмільйона гривень.

Сама ж офіційна причина виділення коштів також не обійшлась без пафосу – «Забезпечення належного розвитку інфраструктури та підтримання іміджу міста».

Позачерговий виконком швидко підтримав імідж міста, коли кошти громади витрачають на немуніципальні об’єкти. Доповідачів було два, тому що влада вирішила вдатися до незрозумілої багатоходівки. ЖКГ купує, передає КП «Паркування і ринок», а ті вже дають стадіону.

«Я все закуплю і передам КП «Паркування і ринок». Були тільки питання щодо остаточного рахунку, бо там підвищилась ціна. Це те, що я знаю на вчорашній день», – сказав Ярослав Куц, керівник управління ЖКГ міста.

Одразу після цих слів Владислав Атрошенко просить підтримати рішення. Раптове збільшення ціни нікого не дивує й особливо не турбує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість допомоги постраждалим у потопі понад мільйон – на стільці для стадіону

Далі вже задля цікавості дізнаються, чому вона виросла . Відповіді розмиті. Як пояснює Микола Гоголь, керівник КП «Паркування і ринок» – чи то курс євро виріс за останній місяць, чи то розмитнення, чи то «якісь були зміни».

На завершення футбольної теми виконкому мер чи то із захопленням, чи то із співчуттям сказав, що власник ФК «Десна» вклав у клуб близько 5 мільйонів доларів. Мовляв, і місто має зробити свій внесок в інфраструктуру приватного клубу.

Ще статті по темі

Back to top button