Суспільство

З Чернігівщини розпочався туристичний проєкт «Моя мотокраїна. Відомі українці рекомендують» (Фото)

Віднині стартує всеукраїнський туристичний проєкт «Моя мотокраїна. Відомі українці рекомендують». Протягом трьох місяців зіркові музиканти проїдуть на мотоциклах туристичні маршрути у різних частинах України. Зокрема у першому сезоні проєкту серед маршрутів буде Сіверщина.

Сьогодні вранці у перший маршрут проекту вирушив вокаліст гурту Kozak System Іван Леньо. Він представить рідну Чернігівщину.

Також у проекті візьмуть участь Олег Скрипка (лужер гурту ВВ), Олег Фагот Михайлюта (вокліст гурту ТНМК), Геннадій Попенко (актор, телеведучий, шоумен), Сергій Танчинець (лідер гурту Без Обмежень) та інші зіркові байкери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові можна буде приміряти на себе одяг і військову амуніцію часів Київської Русі (Відео)

В рамках проекту створять 5 відеороликів з детальним описом маршрутів та історіями формування любові до мотоциклів відомих музикантів – учасників проекту.

«Мета цього проекту – показати ті куточки України, які облюбували митці, культурні діячі. Тобто місця, які стали для нас певними місцями сили, і ми розкажемо про них щось таке, чого не знає жоден гід. Я буду показувати регіон Сіверщина. В ньому багато історичних пам’яток: це і Батурин, Новгород-Сіверський і Сосниця, де народився Довженко… Треба надати належне авторам проекту, адже ці маршрути – можливість краще знати нашу історію, бо, що краще ти знаєш історію, то краще сприймаєш сьогодення та правильніше ведеш себе, як українець, в своєму власному просторі», — зазначив Іван Леньо.

Всі маршрути будуть у вільному доступі у соцмережах. Автори проекту закликають долучатися до мандрівок не лише власників байків, а й автомобілістів, любителів подорожувати велосипедом чи іншим видом транспорту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична

Ще статті по темі

Back to top button