Кримінал

Випили, посварились: Чоловік – у в’язниці, жінка – на тому світі

Після спільного вживання алкоголю між подружжям виникла сварка, в результаті якої чоловік завдав кілька ударів молотком жінці по голові.

Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

До чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшла інформація, що в садовому товаристві на території сільської ради одного з сіл району чоловік завдав тілесних ушкоджень жінці.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло жінки з травмами голови кримінального характеру. Там же перебував і підозрюваний, який спав.

Поліція встановила, що напередодні подружжя киян на дачі спільно вживало алкоголь. Виникла сварка, що переросла в конфлікт. Як аргумент чоловік використав молоток, вдаривши ним кілька разів дружину по голові. Потім після цього пішов спати.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею «Вбивство». Згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу підозрюваний затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання..

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button