Суспільство

В Іванівській ОТГ вручили ключі від будинку дитині-сироті (Фото)

Учора, 5 травня, молодій родині Лапіних, що проживає в с. Красне Іванівської об’єднаної територіальної громади, вручили ключі від будинку, які урочисто передав Іванівський сільський голова Сергій Гарус, про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Олена Швидкая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині молода сім’я лікарів отримала квартиру

Голова громади привітав сім’ю та побажав, щоб у власному будинку завжди панувало щастя та добробут, батьківська любов та повага.

— Це особливо тепле і душевне свято, адже ще одна молода родина отримала затишну оселю!
Будинок був придбаний за кошти сільської ради у рамках Цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2019-2021 роки. Загальна площа будинку — 96,2 кв. м, земельна ділянка площею 0,28 га. 

Депутати підтримали ініціативу сільського голови Сергія Гаруса та пропозицію конкурсної комісії з придбання житла і одноголосним рішенням підсумували: власний будинок у молодої сім’ї буде!
Рішенням сесії виділено 245 тис. грн з сільського бюджету для придбання житлового будинку з господарськими будівлями та земельною ділянкою у селі Красне для Марини Лапіної — особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ще статті по темі

Back to top button