Суспільство

Жителі Чернігівщини поділилися, чи щасливі вони

Напевно, кожен із нас хоча б одного разу запитував себе – що таке щастя? Чи таке різне воно для всіх? Чи часто ми зізнаємося собі, що щасливі? Сьогодення буремне. Женучись до мети трасою життя, часто ми запитуємо себе, чи щасливі? Тож ЧЕline поцікавився в інтернет-користувачів, що для них щастя і чи почуваються вони щасливими.

 

Vika NeimyshVika Neimysh: «Щастя – тривале відчуття радості. Як можна бути щасливим, коли, виходячи з дому, бачиш багатостраждальних людей, босих дітей із незаможних родин і багато горя та зла?! Ану, мені дайте відповідь! Хочу знати, як за всіх цих неминучих факторів ви себе називаєте щасливими?».

 

Nadeshda BarischnikovaNadeshda Barischnikova: «Щастя – це коли щасливі та здорові діти та внуки. Всім цього бажаю. Я ЩАСЛИВА».

 

 

Света Сорока-Світлана Сорока-Летута: «Щастя – це коли твої рідні живі та здорові, коли ти маєш власний дім і зарплату, на яку можна було б прожити місяць (я вже не кажу позичити, відкласти і т.д.). Але…»

 

Виктория ФреюкВікторія Фреюк: «Для щастя не потрібні ні великі гроші, ні освіта. Щасливою може бути людина з різних сфер і різного соціального становища. Головне – знайти СВОЄ щастя! Щастя є! Його треба вміти розпізнати, й у кожного воно різне».

 

Kristina BeletsKristina Belets: «Щастя в миттєвостях життя. Кинутий у коридорі сандалик сина. Сонячний промінь, що торкається обличчя. Зненацька почався дощ – і ти стрибаєш по калюжі абсолютно мокрий і безпомічний у цю мить перед стихією. Усміхнена мама. Радісний пес. Кожен день. Питання в тому, що ти хочеш бачити навколо».

 

 

Анюта ФедорченкоАнюта Федорченко: «Щастя не в тому, що ми маємо, а в тому, що ми, наші діти, рідні та друзі зранку прокинулися і зустріли новий день».

 

 

Алёна КлименкоАльона Клименко: «Щоб не було тяжкохворих діток на цій землі, дуже боляче на них дивитися, а їм ще гірше, доля забирає в них дитинство та життя((((«

 

 

Анна СергеевнаАнна Сергіївна: «Щастя – це можливість прокидатися, дихати, жити, відчувати. А найголовніше, що щастя – це як пісня, ввімкни в собі і будь щасливий, подякуй: Богу, небу, своєму організму за все, що маєш. Це лише моя думка».

Ще статті по темі

Back to top button