Суспільство

Центральний парк Шевченка в Ніжині не може далі так існувати, – міська влада

«Центральний парк міста не може продовжувати своє існування в такому стані, в якому він зараз. Парк не відновлювався тривалий час, і це не влаштовує як громаду, так і міську владу», – наголосив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник.

Учора, 4 лютого, відбулася робоча нарада з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка в Ніжині.

Під час обговорень порушувалася тема утримання та прибирання центрального парку, узгодження розмежування території та відповідальності за певну паркову ділянку.

«Спершу місто має вирішити, що має бути в цьому парку й зробити проєкт та сформувати цілісну концепцію розвитку», – акцентував увагу Володимир Мамедов, депутат міськради.

Орендар території парку запевнив, що готовий вносити зміни до договору оренди.

Григорій Олійник наголосив орендарю, що той може надати міському голові Анатолію Ліннику письмові пропозиції з розвитку парку, зміни умов договору оренди, перелік земельних ділянок і комунального майна на території парку, яке орендар більше не бажає орендувати. Після опрацювання наданих пропозицій робоча група ще раз збереться для їх розгляду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button