Кримінал

Розшукано грабіжника, що намагався уникнути кримінальної відповідальності

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу, вчиненого в вересні 2019 року 2 особами спільно за попередньої змовою.

В ході досудового розслідування встановлено, що два раніше судимі мешканці м.Прилукиу вересні 2019 року в одному з парків міста вчинили напад на 43-річну жінку та з застосуванням насильства заволоділи золотими сережками та телефоном останньої.

У подальшому один з нападників з метою уникнення кримінальної відповідальності покинув місто та тривалий час переховувався на території іншої області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник відсидить 4 роки за поцуплений на Рокоссовського телефон

Завдяки скоординованим діям, місцевою прокуратурою спільно з Прилуцьким ВП ГУНП підозрюваного в грабежі 21.04.2020 року розшукано, затримано та доставлено до слідчого судді для обрання запобіжного заходу.

Слідчим суддею за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Прилуцькою місцевою прокуратурою 27.04.2020 обвинувальний акт за ч.2 ст.186 КК України скеровано до суду, де справу буде розглянуто як і щодо іншого співучасника.

Довідково: ч.2 ст.186 КК України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button