Кримінал

Грабіжник відсидить 4 роки за поцуплений на Рокоссовського телефон

Під час судового розгляду знайшло своє підтвердження обвинувачення чоловіка у тому, що він 11.07.2019, опівдні, перебуваючи біля будинку № 50 по вул. Рокосовського у м. Чернігові, шляхом ривку з передньої кишені джинсів, відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілого марки «Asus».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боровся за iPhone і втік: грабіжнику загрожує суд

У судовому засіданні обвинувачений вину згідно пред’явленого обвинувачення не визнав. Суду грабіжник повідомив, що взяв телефон потерпілого з його дозволу, щоб зателефонувати. Згодом потерпілий задрімав, а коли прокинувся, почав звинувачувати чоловіка у крадіжці та жбурляти у нього камінням. Чоловік злякався та втік.

Однак, прокурором у судовому засіданні на підтвердження вини обвинуваченого суду надано беззаперечні докази.

Зокрема, потерпілий суду повідомив, що обвинувачений попросив закурити і пішов, а згодом повернувся та вихопив з кишені джинсів мобільний телефон. Крім того, судом також взято до уваги показання свідка, яка стала очевидцем події. Самого ж обвинуваченого працівники поліції затримали у під’їзді будинку незадовго після вчинення злочину.

Вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України та призначено покарання у виді 4 років 1 місяця позбавлення волі.

Набрання вироком законної сили обвинувачений очікуватиме під вартою.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button