Кримінал

На Чернігівщині з незаконного обігу вилучено контрафактну підакцизну продукцію на суму понад 15 мільйонів

Кримінальна відповідальність та нанесення шкоди здоров‘ю людей не зупиняють злочинців в гонитві за надприбутками, саме тому протидія злочинам у сфері обігу підакцизних товарів залишається для податкової міліції одним з найактуальніших напрямків діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області викрили виробників та реалізаторів алкогольного сурогату

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області припинили діяльність трьох підпільних цехів із виготовлення горілчаних виробів та вилучили з незаконного обігу контрафактну підакцизну продукцію на суму 15,6 млн гривень.  Серед вилученого — 6,7 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та 12 тисяч літрів спирту, якого було б достатньо для виготовлення більш як 30 тисяч літрів горілки.

На даний час судами прийняті рішення про конфіскацію контрафактної підакцизної продукції на суму 1,2 млн грн, до кримінальної відповідальності притягнуто 4 особи.

З метою забезпечення відповідного реагування та проведення перевірочних заходів Головне управління ДФС у Чернігівській області інформує, що у разі наявності інформації про факти незаконного обігу підакцизних товарів на території Чернігівської області, громадяни мають можливість звертатися до органів ГУ ДФС у Чернігівській області за телефоном 651-479 та у письмовій формі, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», за адресою: ГУ ДФС у Чернігівській області, м. Чернігів, вул. Реміснича, 11 для проведення перевірочних заходів та припинення правопорушень.

                                          За повідомленням податкової міліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button