Кримінал

У Чернігівській області викрили виробників та реалізаторів алкогольного сурогату (Фото)

На Чернігівщині викрили злочинну групу, яка виробляла та реалізовувала алкогольний сурогат під виглядом продукції відомих брендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині викрили підпільний цех з виготовлення сурогату

Спільна міжвідомча група офіцерів головного оперативно-розшукового відділу Чернігівського прикордонного загону та представників Головного управління ДФС в м. Києві провела обшуки у Чернігові та одному із сіл Сновського району. Слідчо-оперативні заходи провели у рамках кримінального провадження за ст. 204 Кримінального Кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

У місцях проживання фігурантів провадження правоохоронці виявили понад 300 л контрафактного спирту, та розфасований у брендовану тару сурогат. Також під час обшуків виявили 565 тис. грн. та 8500 доларів США, які були одержані від злочинної діяльності, «тіньову» бухгалтерію, мобільні термінали та сім-картки, інші предмети, що є доказами злочинних дій.

Алкоголь сумнівної якості вилучено. Тривають заходи зі встановлення усіх обставин справи та кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Джерело: Державна прикордонна служба України

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button