ФК "Десна"

Ветерани «Десни» провели дружню футбольну зустріч в Ічні

Ветерани футбольного клубу «Десна» продовжують серію матчів у Чернігівському регіоні з нагоди 60-річчя клубу. В неділю, 16 серпня, команда завітала до Ічні, де провела дружню гру з місцевими футболістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литовка та Конопля залишаються в “Десні”

Вболівальники зі стажем (одному навіть 84), діти з батьками, молодь, спортсмени та звичайні глядачі – захід в Ічні зібрав хорошу компанію. Футболісти «Десни» показали цікаву гру, а місцеві організатори підготували гостям сюрприз – смачну польову кашу, яку після матчу гравці обох команд охоче радістю скуштували. Не залишилися без подарунків і місцеві дітлахи, які активно брали участь у конкурсах й отримували сувеніри від футбольного клубу «Десна».

Ідея проведення матчів у Чернігівській області вже викликала позитивні відгуки, тож деснянські ветерани продовжать подорожувати нашим регіоном. Наступна зупинка – Борзна.

У таких матчах результат не головне, та все ж варто зазначити, що перемогли професіонали з «Десни», а місцеві ветерани дали достойний бій. У підсумку: Ічня – Десна 3:5. Голи в складі чернігівського клубу забивали – Мельник, Круковець (2), Кондратюк і Храпатий (із пенальті).

ФК «Десна»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button