Суспільство

Чернігівська міськрада впроваджує тариф за прийом рідких відходів біля міста

Комунальним підприємством «Чернігівводоканал» облаштовано нову сучасну зливну станцію в районі села Гущин на території каналізаційних очисних споруд Чернігова. Введення в експлуатацію відбулося в березні 2021 року. Станція прийому стоків типу STZ211 виробництва фірми ENKO (Польща) призначена для прийому комунальних і промислових стічних вод з асенізаційних автомобілів і причепів, що забезпечує можливість скидати стоки лише авторизованим споживачам. Авторизація відбувається за допомогою безконтактної картки через зчитувач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська міська рада замовляє річкового піску на 1,2 млн.

У Чернігівській міськраді запевняють, що використання цієї зливової станції підвищить екологічну безпеку та допоможе здійснювати контроль кількості та якості стоків від забору в споживача до скиду на зливній станції.

КП «Чернігівводоканал» виконано розрахунок тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами (прийому рідких побутових відходів).

Тариф на послуги з поводження з побутовими відходами (прийому рідких побутових відходів) пропонується у розмірі 28,80 грн з урахуванням ПДВ/м3.

Цей тариф затверджуватимуть на засіданні виконкому 18 березня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button