Кримінал

П’яний чернігівець запропонував патрульним хабара

Вночі на вулиці Івана Мазепи екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль «ВАЗ-2107». Як з’ясувалося, за кермом перебував 47-річний житель обласного центру.

Від самого початку спілкування інспектори помітили у водія явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік ледь міг розмовляти, проте, коли його попросили вийти з авто, спробував втекти. Патрульні затримали громадянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові водій таксі їздив «під кайфом»

Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі. Висновок лікаря підтвердив підозри охоронців порядку. Результат — позитивний.

Почувши, що будуть складатися адмінматеріали, водій, аби уникнути відповідальності, став пропонувати патрульним гроші. На неодноразові попередження, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському є злочином і за це його можуть притягти до кримінальної відповідальності, громадянин не реагував. Він продовжував наполягати на своєму. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали протокол про адміністративне затримання водія, а також два адмінматеріали стосовно нього: протокол за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП. Далі він продовжив спілкування вже зі слідчим.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button