ФК "Десна"

«Десна» та «Суми» зіграли в безгольову нічию

У 10-му турі Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги чернігівська «Десна» завітала на гостьовий поєдинок до міста Суми, де зустрілася з місцевою одноіменною командою.

Безперечним фаворитом перед початком цього поєдинку вважалася саме наша футбольна команда, адже клуби займають діаметрально протилежні місця у турнірній таблиці.

Сама гра також підтвердила наміри чернігівської команди й надалі залишатися у лідерах чемпіонату. Раз-по-раз небезпечні моменти виникали біля воріт господарів поля. Примітно, що перший удар у площину воріт нашої команди сумські футболісти завдали лише всередині другого тайму.

Проте, попри тотальну перевагу протягом усього матчу, чернігівська «Десна» не змогла забити бодай один м’яч у ворота своїх суперників. Отже, фінальний свисток арбітра матчу зафіксував нічийний нульовий рахунок у цьому поєдинку.

Після десяти зіграних матчів чернігівська «Десна» набирає 18 очок й продовжує розділяти 4 та 5-ту сходинки у турнірній таблиці з командою «Колос» з Ковалівки, яка також зіграла внічию свій гостьовий матч у цьому турі проти «Гірник-спорт».

14390687_1092881507463016_215859233417268387_n

Наступну гру наші футболісти зіграють у середу, 21 вересня, у рамках 1/16 фіналу Кубка України проти першолігової команди «Арсенал-Київ».

Поєдинок між суперниками відбудеться у Харкові на стадіоні «Сонячний» і розпочнеться о 17:00.

У Чемпіонаті України наступний матч чернігівська «Десна» також проведе у Харкові – 25 вересня «деснянці» прийматимуть «Скалу» з міста Стрий.

Ще статті по темі

Back to top button