ФК "Десна"

«Десна» перемагає у «річковому» дербі

Центральний матч 12-го туру національної Прем’єр-ліги відбувся у Чернігові, де в протистоянні між собою зійшлися чернігівська «Десна» та полтавська «Ворскла».

Перед очним поєдинком команди займали третю та четверту сходинку у турнірній таблиці, причому полтавчани випереджали «сіверян» на два залікові пункти, а отже, у разі перемоги, саме чернігівці мали змогу потіснити своїх візаві й увійти до лідируючої трійки команд вітчизняної першості. З перших хвилин гра пішла на зустрічних курсах, обидві команди намагалися високо пресингувати своїх суперників й швидко переходити середину поля. На 9-й хвилині Михайло Мудрик, вийшовши віч-на-віч з голкіпером полтавчан, не зміг його переграти. Протягом першої половини гри гострі моменти виникали біля воріт обох команд, однак на перерву так і пішли за рахунку 0:0 на табло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді наVARили: «Десна» зіграла внічию з «Колосом»

У другому таймі малюнок гри зовсім не змінився. На полі точилася безкомпромісна боротьба рівних суперників. А на 84-й хвилині «Ворскла» залишилась у меншості. Друге попередження у матчі у гостей заробив Руслан Степанюк. Кінцівка матчу вже була за господарями, які здійснили атакувальний рейд на ворота полтавчан. І заключна атака таки принесла бажаний гол. Після подачі з кутового точним ударом відзначився Йонас Тамм.

Таким чином чернігівська «Десна», завдяки перемозі у «річковому» дербі, набирає 20 очок й виходить на третю сходинку турнірної таблиці.

Свій наступний поєдинок «деснянці» проведуть також на власному полі. 13 грудня суперниками чернігівських футболістів стануть гравці футбольного клубу «Маріуполь».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button