Суспільство

Лідер продажів в Україні — «Ювелірна карта»

Є легенда про те, як з’явилась каблучка. Коли Прометей був прикутий до скелі за допомогу людям, на згадку про цей випадок він почав носити каблучку, що нагадувала йому кайдани. У давнину вони вказували на статус свого власника. І ще його використовували як друк чи підпис на документі. У наш час примирення каблучок трохи відрізняється. Люди намагаються дарувати один одному ювелірні каблучки на знак уваги. У сучасних магазинах можна купити золоту каблучку будь-якого ограновування та складності роботи. Сучасні технології та традиції наших предків дозволяють створювати ювелірні каблучки для жінок та чоловіків, які підкорюють своєю унікальністю та пишнотою.

Чому треба купити золоту каблучку в «Ювелірна Карта»

В інтернет магазині «Ювелірна Карта» надано великий асортимент золотих каблучок, тому що вони найкращі в цій справі, їм довіряють свій вибір вже більше 14 років. Кожна каблучка виконана із старанням та любов’ю до кожного клієнта. Для виготовлення прикрас використовуються лише якісні та сертифіковані матеріали, а це означає, що компанія дає гарантію на міцність та стійкість виробу до різних механічних впливів. У магазині ви можете придбати золоту каблучку:

  • Для пам’ятних подій — вони відіграють дуже важливу роль і значення в житті людини.
  • День народження, річниця весілля та День Закоханих, у будь-яке з цих свят шикарна ювелірна прикраса буде чудовим подарунком та порадує свого власника.
  • Народження малюка дуже хвилююча подія. Цього дня молодій мамі прийнято дарувати золоту каблучку, вона завжди нагадуватиме про цю прекрасну подію.

Поради при купівлі каблучки

Каблучка це унікальний ювелірний шедевр. Його верхня частина буває різною, починаючи від кола і закінчуючи асиметричною фігурою, мати візерунок із металу та вставки з каменів. Адже верхня частина — це серце виробу. Його прикрашають діамантами, сапфірами, смарагдами, рубінами тощо, доповнюючи їх ажурними візерунками. При виборі каблучки необхідно дотримуватися наступних порад

  • Робити покупку тільки в ювелірних магазинах або салонах. Вони вам оформлять гарантію на придбаний виріб, а це є головною ознакою якості.
  • Не купуйте каблучки «з рук», вони можуть бути крадені або підробкою.
  • Запам’ятайте, дорогоцінний виріб не може коштувати дешево.
  • При покупці огляньте виріб на наявність задирок, тріщин, подряпин і т.д.
  • Купуючи виріб з каменем, зверніть увагу на кріплення, він не повинен бовтатися.

Купивши золоту прикрасу в інтернет-магазині «Ювелірна Карта» один раз, ви повертатиметеся туди знову і знову.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button