Кримінал

Подробиці трагедії: двоє юнаків хотіли розібрати патрон і зазнали травм

Вчора близько 14-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що двоє мешканців Бобровицької громади зазнали травм внаслідок вибуху боєприпаса.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського райвідділу поліції.

Поліцейські встановили, що 16-річний хлопець разом зі своїм 22-річним товаришем знайшли патрон до автоматичної зброї та спробували його розібрати. Внаслідок детонації патрона обоє зазнали осколкових поранень та були госпіталізовані.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За цим фактом поліція відкрила кримінальні провадження за статтею 128 (необережне тяжке, або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Призначені відповідні експертні дослідження.

Досудове розслідування триває.

Поліція закликає громадян не відвідувати на місця боїв і ворожих позицій. Слідкуйте, аби цього також не робили ваші діти.

Поліція Чернігівщини нагадує громадянам: категорично заборонено наближатися до підозрілих предметів, боєприпасів чи снарядів, торкатися, пересувати їх або брати до рук. Не намагайтеся розібрати вибухонебезпечні предмети або пристрої. Не приносьте їх додому!

Пам’ятайте, що від вашої пильності та дотримання безпекових правил можуть залежати життя та здоров’я вас та ваших близьких.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button