Кримінал

На Чернігівщині чоловік до смерті побив односельця

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові психічнохворий чоловік побив 16-річну дівчинку посеред вулиці

Як  встановлено, 01.02.2022 у нічний час на території одного з сіл Прилуцького району, між односельцями  виникла сварка, в ході якої один із них наніс іншому не менше як 20 ударів в ділянку голови та тулуба, чим спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, від яких він через кілька днів помер у Прилуцькій ЦМЛ.

На даний час особу зловмисника встановлено, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України.

За принципової позиції прокурора, на підставі зібраних доказів,підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 днів.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Прилуцька окружна прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button