Війна

На Чернігівщині в останню путь провели двох воїнів, які загинули у бою за Незалежність України

Головний сержант Койнаш Іван Іванович народився 7 липня 1982 року в селі Гурбинці Срібнянського району Чернігівської області. Після закінчення Гурбинської ЗОШ вступив до Романського політехнічного технікуму, де здобув професію економіста.

У 2002 році Іван був призваний на строкову військову службу. З вересня 2014 року по вересень 2015 року проходив службу по мобілізації, був безпосереднім учасником антитерористичної операції на сході нашої держави.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Після повномасштабного ворожого вторгнення чоловік не лишився осторонь та долучився до лав Збройних сил України. Службу ніс у 30-й окремій механізованій бригаді імені князя Костянтина Острозького.

На жаль, 9 листопада 2022 року під час артилерійського обстрілу противника зі сторони збройних сил російської федерації в районі населеного пункту Андріївка Донецької області, мужньо захищаючи волю та незалежність України, Койнаш Іван загинув…

Сьогодні рідні та близькі востаннє попрощалися з Героєм-земляком, поховавши його на місцевому кладовищі рідного села.

Солдат Мельник Віталій Валерійович народився 5 червня 1975 року у Києві. Після 24-го лютого у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади чоловік мужньо захищав Батьківщину від російських окупаційних військ, борючись за волю иа незалежність українського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові завтра попрощаються із захисником

На жаль, 28 жовтня 2022 року під час боїв поблизу села Невське Луганської області Мельник Віталій загинув… Вдома у нього залишилися батько, мати та брат, котрий також захищає Україну від ворожих військ.

Сьогодні рідні та побратими вшанували світлу пам’ять загиблого Захисника, поховавши його на Малій Батьківщині його матері — кладовищі села Булахів Козелецького району.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родинам загиблих Героїв! Пам‘ять про них назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button