Війна

Ракетний удар по центру Чернігова: місяць трагедії

Місяць тому в центрі Чернігова російська ракета обірвала життя семи людей.

35-річний правозахисник Володимир Василенко разом з дружиною виховував чотирьох синів. Один із них того дня був з ним в машині. Хлопчика госпіталізували.

34-річний автомеханік Дмитро Магліч із початком повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю. Захищав свій дім і державу в лавах 119-ї бригади тероборони. У чоловіка залишилися мама, дружина та син.

22-річний студент Назар Ющенко захоплювався автосправою. Мріяв із «Запорожця» зробити спорткар. У хлопця залишилися мама, бабуся та дідусь.

У день трагедії Олександру Онищенку виповнилося 34 роки. Останні 10 років мешкав у Броварах. 19 серпня приїхав з родиною до Чернігова: дружина мала стати хрещеною.

Під час ракетного удару всі були в машині. Чоловік загинув на місці, сина та дружину госпіталізували.

Старшій лаборантці Чернігівської політехніки Наталії Торії був 41 рік. Вона потрапила під обстріл, повертаючись із церкви. Йшла разом із донькою та мамою. Рідних було госпіталізовано.

48-річна викладачка іноземної мови Світлана Кормільцина тоді просто прогулювалася парком. Студенти згадують її як найпозитивнішого педагога. У жінки залишилися батьки та донька.

Наймолодша жертва російської ракетної атаки – шестирічна Софійка Голинська. Дівчинка разом з мамою приїхала до Чернігова погостювати. Вона була єдиною довгоочікуваною дитиною в родині. Батько Софійки боронить країну.

Світла пам’ять усім жертвам терористичних дій росії.

Джерело: Чернігівська ОВА

Ще статті по темі

Back to top button