Секрети кондитерів: поради для професійного результату
Приготування десертів – не завжди швидкий та простий процес. Кондитери використовують різні професійні пристрої для створення кулінарних шедеврів. В інтернет-магазині товарів для кондитерів «ZaPodarkom» за посиланням https://zapodarkom.com.ua/ua/category/konditerskiy-inventar/ можна замовити кондитерський інвентар за доступними цінами від кращих виробників. У мережі є секрети кондитерів, які допоможуть початківцям та спростять процес приготування десертів.
Поради для кондитерів
Дотримання простих правил технологічного процесу та застосування спеціального інвентарю спростить життя кожного кондитера.
1 – текстури
Використання різноманітних текстур допоможе зі звичайного десерту зробити кулінарний шедевр. Це помилка, що харчові барвники та добавки шкідливі для здоров’я.
В основі добавок є безпечні речовини. Це може бути натуральний желатин, альбумін, агар-агар, лецитин тощо.
Перед тим, як приготувати торт як справжній кондитер, слід ознайомитись із професійними пристроями.
2 – кондитерський термометр
Це пірометр або безконтактний термометр, який є незамінним на будь-якій кухні, в тому числі і в кулінарії.
Його робота заснована на інфрачервоному випромінюванні, що дозволяє вимірювати температуру без торкання інгредієнтів. Кондитери використовують такий термометр для створення цукерок із шоколаду чи карамелі, коли потрібно точно виміряти температуру.
3 – фарбопульти
Сьогодні у кулінарії цей інструмент використовують кондитери для прикраси різних десертів: тортів, тістечок, кексів, десертів тощо.
Сам процес не займає багато часу, а користуватися ним просто та зручно. В результаті виходить оригінальна бархатиста поверхня.
4 – кулінарний пінцет
Це зручний пристрій, який застосовується для декору тортів дрібними декоративними деталями.
Він виготовлений із міцного та надійного матеріалу, стійкого до корозії, тому прослужить довгий час.
5 – газовий пальник
Як уникнути помилок у кондитерській справі докладніше розповідають професійні кондитери. Вони використовують на кухні газовий пальник, основним призначенням якого є карамелізація десертів.
6 – силіконовий килимок
Для випікання силіконовий килимок просто незамінний помічник. Його головні переваги – простий догляд, зручне застосування, тривалий термін служби порівняно з іншими матеріалами, універсальність, відсутність пригорання.
7 – сифон
Це затребуваний пристрій серед професійних кондитерів. З його допомогою можна декорувати десерти збитими вершками, кремовими начинками та навіть бризками фруктових соків або шампанського.
8 – прикраса живими квітами Все частіше десерти прикрашають живими квітами, головне, щоб вони були безпечними та їстівними. Варто зазначити, що професійні кондитери використовують як упаковку картонні коробки, а не пластикові контейнери.
Реклама