Кримінал

У Чернігові викрили молодика, який пограбував 11-річну дівчинку

Оперативники Чернігівського райуправління поліції встановили та затримали зловмисника, який підозрюється у скоєнні пограбування 11-річної дівчинки в Чернігові.
Днями до поліції звернувся мешканець Чернігова.
Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Чоловік повідомив, що у вечірній час, коли його донька поверталась з тренувань, до неї підійшов невідомий парубок і попросив зателефонувати. Дівчинка дала свій мобільний телефон. Зловмисник вихопив телефон і втік.

За викликом на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Чернігівського райуправління поліції встановили, що до злочину причетний 18-річний хлопець. Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Викрадений мобільний телефон вилучили.

На сьогодні слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до 10 років.
Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button