Кримінал

На Чернігівщині браконьєри за допомогою електроструму наловили 35 кг риби (Фото)

3 листопада Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками Сектору водної поліції  ГУНП у Чернігівській області викрито грубе порушення Правил рибальства.

На р. Десна, поблизу с. Киселівка Киселівської громади Чернігівського району двоє місцевих жителів виловлювали рибу за допомогою електроструму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть колишнього поліцейського за зберігання боєприпасів та наркотиків

На момент затримання у правопорушників виявлено 35 кг риби: карась сріблястий – 92 екз., щука – 56 екз., плітка – 17 екз., окунь – 5 екз., плоскирка – 4 екз., білизна – 2 екз., в’язь звичайний (червонокнижний) – 2 екз. та лин – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 393 312 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо — оперативну групу Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП та ст. 90 КУпАП, які будуть направлені до Ріпкинського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Незаконно добуту рибу, електролов у комплекті, дерев’яний човен та автомобіль  ВАЗ 2102 вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button