Суспільство

Новий танцювальний челендж «KOLO» на підтримку ЗСУ готують у громаді на Чернігівщині

Корюківська молодь – одна з найактивніших на Чернігівщині. Адже традиційно не сидить склавши руки, тож у місті постійно відбуваються якісь цікаві заходи. Нині відбуваються репетиції в межах танцювального челенджу «KOLO» на підтримку ЗСУ.

За словами Володимира Онищука, директора Корюківського молодіжного центру «КУБ», цей челендж буде трішки подібний до того, який готували торік до Дня молоді. Він мав назву «Ритм Перемоги». Тоді хореограф молодіжного центру Вікторія Доценко створила з молоддю патріотичний танець, який вони записали на відео і потім передали естафету далі іншим – молодіжним радам або колективам інших громад.

«Це десь було в червні, а до серпня можна було робити відеозаписи з танцями. Натомість ми обіцяли, що у фіналі зробимо загальне відео, в якому об’єднаємо по декілька секунд кожного відео, які нам надіслали. Хотіли показати, яка молодь живе в Україні, що вона не здається і бореться, зберігає бойовий дух. У такий спосіб ми самі підбадьорювалися й інших підтримували. Нам тоді надіслали орієнтовно 60 чи 70 відео. До того ж, учасники були не тільки з Чернігівської області, долучилася молодь із Одеської, Полтавської, Житомирської областей, а також із різних громад заходу України. Ми цьому були водночас здивовані та раді», – зазначив Володимир Онищук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два райони Чернігівщини – під загрозою ліквідації

Новий челендж буде подібний до челенджів «Жму за ЗСУ», «Дякую ЗСУ» чи «Читаю Шеву за ЗСУ». Зазвичай їх учасники щось читають, співають, танцюють, роблять фізичні вправи. Тобто демонструють свої вміння і таланти та водночас донатять на ЗСУ.

«Цього разу молодь зробить танець у вигляді кола. У квітні відбуватимуться репетиції, а потім за хорошої погоди зроблять відеозапис, задонатять і передадуть ініціативу далі – молодіжним командам із різних громад, які також матимуть завдання виконати танець, задонатити на ЗСУ та передати естафету далі – іншим молодіжним колективам, іншим громадам», – повідомив Володимир Онищук.

Тож нині в Корюківці панує творча і креативна атмосфера.

Ірина Осташко

Фото – Корюківський молодіжний центр «КУБ»

Ще статті по темі

Back to top button