Кримінал

Браконьєр з Корюківщини під час нересту незаконно наловив риби на понад 100 тисяч гривень (Фото)

Сьогодні, 1 травня, Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Сектору водної поліції ГУНП у Чернігівській області на водоймах Корюківського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На р. Дягівка, поблизу с. Волосківці Менської громади виявлено місцевого мешканця, який ловив рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 2 од. сіток простих. Під час нерестової заборони, в протизаконний спосіб, порушник добув 54 екз. риби: плітка звичайна – 38 екз., окунь звичайний – 14 екз. та по 1 екз. щуки звичайної і карася сріблястого. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 108749 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські викрили крадія дизельного пального

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Корюківського РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси, дерев’яний човен та автомобіль ВАЗ 21063.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button