Кримінал

Чернігівські поліцейські викрили крадія дизельного пального

Співробітники Чернігівського райуправління поліції викрили 41-річного водія вантажівки, який викрав майже 1000 літрів дизельного пального. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівського району.

До Чернігівського райуправілння поліції із заявою звернувся місцевий підприємець, який займається вантажними перевезеннями, та повідомив, що під час ревізії були виявлені факти розкрадання дизпалива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині, під час нересту, браконьєр наловив риби на понад 55 тисяч гривень

Поліцейські з’ясували, що 41-річний чернігівець влаштувався працювати до підприємця водієм вантажівки. Як і всі інші водії отримав паливну картку для заправки на АЗС, яка належала власнику. Зловмисник швидко збагнув, що розрахунок карткою дає певні привілеї в отриманні знижки на пальне під час заправки. Тож водій вирішив на цьому підзаробити. Під час заправки вантажівки він заправляв автомобіль пальним, розраховувався паливною картою власника, а потім перепродував пальне. За кілька місяців таких оборудок водій викрав майже 1000 літрів дизельного пального на загальну суму понад 40 тисяч гривень.

Водій зізнався у скоєному. Йому оголошено про підозру.

Слідчий під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження, відкрите за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах та в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button