Війна

Чернігівщина у жалобі: ще один воїн віддав своє життя за Незалежність

Повертається додому на щиті наш Захисник — солдат Кіхтенко Олександр Миколайович, житель Кобижчі.

Про це повідомляє Бобровицька громада.

Олександр Миколайович Кіхтенко народився 7 липня 1977 року в селі Кобижча Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у Кобижчанській середній загальноосвітній школі. Після закінчення школи навчався в місті Прилуки, де отримав цивільну спеціальність водія автотранспортних засобів.

З 30.11 1995 року по 18.06. 1997 року проходив строкову службу в Збройних Силах України.

Потім працював на різних посадах у народному господарстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запорізькому напрямку загинув боєць із Чернігівщини

2 лютого 2023 року за покликом серця став на захист Батьківщини. Був призваний по мобілізації в ряди Національної Гвардії України.

Захищав Україну в рядах 1-шої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка «Буревій» — з’єднання Національної Гвардії України.

Олександр Кіхтенко брав участь у виконанні бойових завдань на посаді водій-електрик медичного пункту 4-го батальйону оперативного призначення.

Вірний військовій присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання за призначенням, у бою за Україну, її свободу і незалежність, Олександр Миколайович Кіхтенко загинув 7 травня 2024 року в районі н.п. Діброва Сєвєродонецького району Луганської області.

19 травня відбудеться відспівування та церемонія поховання Героя в с. Кобижча, у церкві Успіння Пресвятої Богородиці (на Савинцях).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button