Суспільство

Ягоди дозріли раніше, ніж планувалося: на екофермі на Чернігівщині стартував полуничний сезон

У нинішній важкий час людям потрібні внутрішні ресурси і сила, аби протистояти обставинам і працювати задля України. Тож короткі перепочинки дуже потрібні. І для цього не треба кудись далеко їхати. Отримати заряд бадьорості та вітамінів можна й удома.

На Чернігівщині є чудова локація, що традиційно запрошує гостей на смачне й оригінальне дозвілля, – це ферма «Копиця сіна», що на Козелеччині.

Її співвласниця Марія Копиця розповіла, що цьогорічний сезон буде схожий на попередні, але водночас додасться багато нових атракцій для туристів.

«Це чайні церемонії, два пункти харчування, альтанки, мангали, можливість покупатися в озері поруч, можливість замовити аніматорів, банкети, дні народження. Організацію всіх цих заходів можемо взяти на себе.

Також окремо буде фастфуд-зона, де ми зможемо швидко обслужити велику кількість людей, наприклад екскурсантів, які приїжджають. Ми налаштовані на роботу і йдемо в ногу з часом», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Марія Копиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Клік-клік” і ви записані до лікаря: у Чернігові запрацював новий безкоштовний застосунок для пацієнтів

Цьогорічний сезон на фермі вже стартував 13 квітня. Тож люди мають змогу приїхати та чудово провести час на природі, посмажити м’ясо на мангалі або замовити банкети.

І нарешті настав полуничний сезон.

«Полуниця раніше дозріла. Із цієї суботи вже починаємо самозбір, коли люди можуть приїхати і власноруч назбирати собі полуниць. І цього тижня в мене вже заплановані доставки ягід. Щоправда, ягодам треба трішки соку набратися. Думаю, що цієї середи буде перша вибірка», — розповіла Марія Копиця.

Та водночас зізнається, що весняні заморозки додали неабияких клопотів.

«Укривали, закривали,  тобто були «танці з бубнами». Зробили все, що змогли», — сказала Марія Копиця.

На щастя, врожай врятований і екоферма «Копиця сіна» запрошує усіх на полуничний сезон.

Ірина Осташко

Фото – «Копиця сіна»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button