Кримінал

У Чернігові п’яний водій мотоцикла пропонував гроші, щоб уникнути покарання

Сьогодні, 21 травня, близько 7-ї години на вулиці Мстиславській екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР мотоцикл Lifan LF-175. Як зʼясувалося, за кермом перебував 61-річний громадянин.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,19 проміле.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали, водій почав пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячні панелі запрацювали: сьогодні енергетики частково скасували застосування Графіків погодинного відключення світла на Чернігівщині

Чоловіка попередили, що пропозиція неправомірної вигоди – це злочин. Не спинило чоловіка й те, що розмова фіксувалася на нагрудну камеру. Він продовжував наполягати на своєму. Тож поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протоком за статтями 130 (Керування в стані сп’яніння) та 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) Кодексу про адміністративні правопорушення. Тепер водію загрожує вже кримінальна відповідальність.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button