Кримінал

Ще одного браконьєра виявили на Чернігівщині

30 травня Чернігівський рибоохоронний патруль під час спільного рибоохоронного рейду разом із представниками Сектору водної поліції ГУНП області на водоймах Корюківського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На озері поблизу с. Бондарівка Сосницької громади виявлено місцевого мешканця, який ловив рибу за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки поріжної. В протизаконний спосіб порушник добув 30 екз. риби: карась сріблястий – 28 екз. та по 1 екз. щуки звичайної та лина. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 49 334 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині браконьєр наловив риби на понад 47 тисяч гривень (Фото)

На місце інциденту було викликано слідчо-оперативну групу Корюківського РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіція внесла відомості про вчинене правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85. Матеріали справи будуть скеровані до Корюківського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонене знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button