Суспільство

Чернігівські актори влаштували благодійну фотосесію (Фото)

Актори Чернігівського драмтеатру імені Тараса Шевченка влаштували благодійну фотосесію, під час якої збирали кошти для мобілізованих колег-акторів. 1 червня 2024 року поряд із входом до театру колектив облаштував тематичну фотозону, на якій працював фотограф, а також можна було приміряти елементи театрального костюму. Ціна фотокартки – донат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «На п’ять хвилин у минуле»: жителі Чернігівщини створили серію тематичних фото (Фото)

  • Уже всім відомо, що наші актори вступили до лав ЗСУ. Поки є час і вони проходять навчання, ми організували збір, будемо закуповувати потрібні аптечки та амуніцію. Оскільки хлопців багато, сума потрібна велика. Тому першого числа була організована акція «Світлина за донат». Фотозона складалася з рушників, театральних солом’яних тюків, композиції з квітів та акторських костюмів. Участь у створенні локації брали працівники театру, а також фотограф Євген Глузд. Із 8-ї години ранку ми вже робили фотозону, а о 9-й, після хвилини мовчання, чекали на діток, – розповіла в коментарі для ЧЕЛАЙН акторка Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Катерина Ткачук.

Долучитися до збору для закупівлі необхідної амуніції для акторів Чернігівського обласного драмтеатру імені Тараса Шевченка може кожен небайдужий, задонативши на банку за посиланням:

ПОСИЛАННЯ НА МОНОБАНКУ ДЛЯ ВАШИХ ДОНАТІВ

Спілкувалась Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button