Суспільство

Чернігівські поліцейські допомогли доправити додому родину з п’ятьма дітьми, які в автомобілі застрягли на дорозі

По допомогу до поліцейських Чернігівського райуправління поліції звернулася пасажирка кросовера «Mitsubishi» та розповіла, що пізно ввечері їхня автівка з п’ятьма неповнолітніми дітьми застрягла у грязьовій пастці на ґрунтовій дорозі. І самотужки їм не впоратися. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Не гаючи часу поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління одразу вирушили на допомогу.

По прибуттю на місце події правоохоронці встановили, що дві родини з п’ятьма малолітніми дітьми на позашляховику поїхали відпочивати на річку, але не врахували того, що після дощу польову дорогу розмило. Ввечері, коли компанія вже поверталася додому, автомобіль застряг. Всі намагання людей вибратись самотужки були марними. Тож одна з жінок, що перебувала в машині, звернулась на лінію «102» та попросила допомоги поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині п’яний водій скоїв ДТП (Фото)

Екіпаж патрульних, що прибув на виклик, спробував витягти автомобіль шляхом буксирування. Але машина настільки сильно застрягла в багнюці, що це потребувало чимало часу. Тож, враховуючи нічний час та те, що п’ятеро дітей віком від 3-х до 11-ти років були дуже втомлені, поліцейські прийняли рішення спочатку транспортувати діток та одну з жінок на службовому автомобілі додому. Водію кросовера правоохоронці залишили буксирувальний трос та надали необхідні контакти для подальшої евакуації автомобіля. Як в подальшому з’ясували поліцейські, через кілька годин водій зміг вибратися та теж повернувся додому.

Родини щиро подякували поліцейським за надану допомогу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button