Війна

Потрапив під артилерійський обстріл: на війні загинув багатодітний батько з Чернігівщини

Чернігівщина втратила ще одного мужнього воїна, 39-річного захисника з села Вишеньки, старшого солдата Андрія Мельника.

Про це повідомляє Коропська селищна рада.

Андрій Мельник народився та виріс у багатодітній родині.  Спочатку навчався у рідних Вишеньках, а згодом, закінчувати середню освіту поїхав до сусідніх Черешеньок. Далі вступив до Чернігівського духовного училища, але так і не закінчив заклад. Працював у Коропі, згодом – у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зараз є серйозніші питання»: як чернігівці ставляться до ЛГБТ-парадів (Відео)

На службу Андрій Мельник прийшов добровільно у травні 2022  року та підписав контракт.   Служив у Чернігівському полку зв’язку, на Київщині, у складі  72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Був старшим стрільцем-оператором стрілецької роти стрілецького батальйону.

15 червня, під час виконання бойового завдання, воїн потрапив під артилерійський обстріл поблизу села Водяне Покровського району Донецької області. Побратими змогли винести пораненого Андрія Мельника з-під обстрілів, але, на жаль, хоробре серце воїна не витримало і Андрій загинув.

У сестри військового збереглося останнє повідомлення, яке вона отримала від брата: «…зв’язку не буде довше, ніж зазвичай. Не переживай. Я вас сильно люблю. Скажи мамі, хай не хвилюється».

У Андрія залишилась велика родина: мама, сестра та четверо дітей – двоє синів і дві доньки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button