Суспільство

Від екології до кармології: Наталія Грудницька змінила свою діяльність

Колишня очільниця Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА Наталія Грудницька тепер хоче стати кармологом. Про переднавчання в Школі кармології вона повідомила на своїй сторінці в фейсбуці.

«Отримую цінні знання, яким 2500 років і на яких базується все, що існує в цьому світі. Основне навчання починається в листопаді, після нього я буду професійним кармологом — володітиму глибокими знаннями, зможу знайти відповіді на будь-які ваші запитання та допоможу вирішити будь-яку вашу проблему», — йдеться в дописі Наталії Грудницької.

Отримати коментар із цього приводу нам не вдалося, бо Наталія Грудницька уже вкотре посилається на відсутність вільного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Спасо-Преображенському соборі Чернігова експонується унікальна печатка (Фото)

Нагадаємо, наприкінці травня цього року Наталія Грудницька пішла з керівної посади Департаменту екології. Тоді в себе на сторінці в мережі вона зазначала, що має інші плани.

«А зараз я вже можу проводити мініконсультації, чим я і займаюся. Орієнтуючись на матрицю долі, за датою народження я розповім вам ваші основні енергії життя, над чим потрібно працювати, що заважає досягти бажаного результату і чого треба прагнути для реалізації свого призначення», — йдеться вдописі Наталії Грудницької в фейсбуці.

Як зазначає жінка, вона вже проводить такі консультації за донат для ЗСУ. Своє ж навчання за напрямом водного господарства та природокористування й роботу у відповідних установах Наталія Грудницьканазиває «випадковістю». Про це йдеться в дописах жінки на сторінці у фейсбуці.

«Не шукайте пояснень деяким своїм вчинкам — не знайдете. Просто колись ви поставили якусь мету, і дійти до неї можна лише тим шляхом, про який ви навіть не здогадуєтеся», — йдеться в її дописі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button