Суспільство

«Панкейк» та учні гітарної студії на вуличному виступі в Корюківці збирали гроші для бійців із Чернігівщини

Багато українців прагнуть допомагати нашим військовим. Так, у Корюківці відбувся вуличний виступ гурту «Панкейк» та учнів «Студії з гри на гітарі» на підтримку  167-го батальйону, в якому переважно служать захисники з Чернігівщини, зокрема з Корюківки та Мени. 

«До цього виступу ми постійно організовували благодійні концерти. Уже з’їздили до села Олександрівка. Зіграли в Корюківці на «клітці» — це простір від Молодіжного центру «КУБ».

А це з’явилася ідея зробити виступ просто на вулиці – в центрі міста, біля Будинку культури. Я домовився з директоркою цього закладу Оленою Василівною. То ми мали змогу підключитися, і вживу «Панкейк» та інші мої вихованці грали на гітарах. Виступ виявився вдалим! Назбирали 5050 гривень. Грали приблизно півтори – дві години. Я грав у періоди, коли вихованцям треба було перепочити. Виконували свої авторські пісні, також переспівували інші українські пісні.

Я спостерігав за людьми, які проходили повз майданчик, і зрозумів, що для них це було круто. Люди навіть в автомобілях зупинялися і виходили із автівок, підходили та кидали гроші», — у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Артем Тихонов, керівник «Студії з гри на гітарі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині очікується надзвичайна пожежна небезпека

Ініціативу щодо концертів на підтримку військових музиканти продовжуватимуть. Завтра з концертом ще поїдуть в одне село.

«Загалом приблизно 9 тисяч гривень ми назбирали на потреби 167-го батальйону. Зі мною зв’язалися та попросили скинути їм гроші на дрони», — пояснив Артем Тихонов.

Ірина Осташко

Фото — Артем Тихонов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button