Кримінал

На Прилуччині поліцейські скерували до суду провадження щодо вбивства чоловіка, який вважався безвісти зниклим

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо 34-річного мешканця Прилуцького району, який вбив свого знайомого та скинув тіло у колодязь. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

На початку лютого до поліції надійшло повідомлення про зникнення 51-річного мешканця приміського села на Прилуччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час нерестової заборони на Чернігівщині браконьєри наловили риби майже на 1,5 мільйона гривень

В ході проведення розшукових заходів поліцейські виявили тіло зниклого в колодязі на території господарства місцевого мешканця. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що чоловік зазнав смертельних тілесних ушкоджень.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Слідчі встановили, що конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного розпивання спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний завдав опоненту декілька ударів металевим предметом по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер

Сподіваючись уникнути відповідальності за убивство, зловмисник вирішив приховати сліди злочину. Відтак скинув тіло у колодязь у дворі свого будинку.

Наразі слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України). Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Відповідно до санкції інкримінованої статті обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button