Надзвичайні події

У поліції розказали подробиці смертельної ДТП на Чернігівщині

11 липня близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі М-02 « Кіпті-Глухів-Бачівськ» поблизу Батурина сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Бахмач) Ніжинського районного управління поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині вантажівка на смерть збила чоловіка

Правоохоронці встановили, що 49-річний водій автомобіля «ЗІЛ», рухаючись разом з пасажиром, у зв’язку з поломкою вказаного транспортного засобу, зупинився на автодорозі, де чоловіки проводили ремонтні роботи. В цей час в попутному напрямку, в бік села Кіпті, рухався вантажний автомобіль «MAN» під керуванням 49-річного мешканця міста Тернопіль. Водій цієї вантажівки не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечного інтервалу при об’їзді перешкоди та здійснив наїзд на 46-річного пасажира «ЗІЛа».

Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП – якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером (063)-574-90-09 або 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button