Суспільство

У Чернігові правоохоронці повернули додому двох зниклих дівчат

За минулу добу з інтервалом у годину до поліції надійшли повідомлення про зникнення безвісти двох неповнолітніх дівчат різного віку. Пошуки дітей тривали кілька годин. До пошуків дітей були залучені співробітники сектору ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, поліцейські батальйону особливого призначення та патрульні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Перше повідомлення надійшло приблизно о пів на 23-ту. По допомогу до поліцейських звернулася мати 12-річної дівчини, яка в обідній час пішла з дому на пляж і додому не повернулася. На телефонні дзвінки матері дитина не відповідала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися із захисником, який загинув на фронті

На пошуки дівчини виїхали екіпажі батальйону поліції особливого призначення, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та ювенальний поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Увесь цей час дівчина була у своєї подружки, а її телефон розрядився.

Інше повідомлення про зникнення дитини надійшло вже близько опівночі. Зверталася по допомогу мати 16-річної дівчини. Жінка повідомила правоохоронцям, що кілька годин тому донька поїхала на таксі зі знайомим водієм до іншого приватного будинку в приміське селище, де мала доглянути за господарством. Дівчина вже мала повернутися додому, однак зникла.

За отриманими даними патрульні поліцейські оперативно знайшли та зупинили автівку, якою неповнолітня вже поверталася додому.

Дітей передали матерям. Правоохоронці закликають батьків пильнувати дітей і не залишати їх без нагляду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button