Суспільство

«Щоб воно не пропало»: в територіальний центр соціального обслуговування передадуть вермішель, термін придатності якої збігає

У Чернігівській міськраді на виконкомі 19 липня затвердили передачу міському територіальному центру соціального обслуговування продуктів харчування, термін придатності яких збігає в серпні та вересні цього року.

«Щоб воно не пропало все – терцентр роздасть це своїм абонентам. Ми так робили вже кілька разів із крупами, з олією, яку ми готували для пунктів незламності, але все це не було затребувано. Тож ми передаємо це найбільш потребуючим верствам населення», – зазначає в.о. чернігівського міського голови Олександр Ломако.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час бойового завдання на фронті загинув 24-річний воїн із Чернігівщини

Зокрема, йдеться про вермішель швидкого приготування, передану місту разом із автобусами з Риги минулого року. Її планували використовувати в пунктах незламності, проте, як зазначає Олександр Ломако, не було в цьому потреби. Передати продукти харчування планують у першій половині серпня. Чому це рішення не було ухвалене раніше, а лише зараз, коли терміни придатності збігають, – питання риторичне.

Оксана Замятіна

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button