Суспільство

Атрошенко став лауреатом загальнонаціональної премії «Людина року – 2017»

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко став лауреатом загальнонаціональної премії «Людина року – 2017» у номінації «Мери року».

Про це йдеться на сайті загальнонаціональної програми «Людина року».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрасти і хвороба красти: епос про Чернігів сучасний

У цій номінації також є й міські голови Білгород-Дністровського, Борисполя та Кременчука.

22-га урочиста церемонія вручення премії «Людина року – 2017» відбудеться 24 березня 2018 року в Національній опері України ім. Т. Г. Шевченка.

29216322_1483644661746430_2018518716542615552_n

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. лауреат — новые дороги Чернигову, но силами своих заводов асфальтных и силами своих фирм, за деньги налогоплательщиков Чернигова. ой, пару фирм то не Атрона, а тестя….и Атрошка не знает ничего….

  2. а ще згадайте, як «безвідмовний хлопець» Атроха був під Януковичем, голосував за диктаторські закони, дарував золотого батона Янику. А потім, тільки Бандюкович втік самізнаєтекуди, так «безвідмовний хлопець» Атроха тут як тут у новій, але ТЕЖ президентській конторі БПП. Ну і методи обрання його «мером» відповідні — роздавав 400 гривень за голос ЗА себе любімого. Ну а поліція і суд Чернігова ТІЛЬКИ допомагали цьому беззаконню! ;-( Отакий у нас мер-людина року. ТЬХУ! Людина року — це нагорода для ЗЛОДІЇВ!

  3. а ще згадайте, як «безвідмовний хлопець» Атроха був під Януковичем, голосував за диктаторські закони, дарував золотого батона Янику. А потім, тільки Бандюкович втік самізнаєтекуди, так «безвідмовний хлопець» Атроха тут як тут у новій, але ТЕЖ президентській конторі БПП. Ну і методи обрання його «мером» відповідні — роздавав 400 гривень за голос ЗА себе любімого. Ну а поліція і суд Чернігова ТІЛЬКИ допомагали цьому беззаконню! ;-( Отакий у нас мер-людина року. ТЬХУ! Людина року — це нагорода для ЗЛОДІЇВ!

Back to top button