Суспільство

У Чернігові учасник бойових дій відкрив чайну

Владислав Іванцов відкрив у Чернігові чайну. Для цього скористався програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота» і отримав понад 450 тис. гривень на започаткування бізнесу. Грантових коштів вистачило на придбання обладнання, меблів, товарів для виготовлення продукції, оплату рекламних послуг та частково оренди приміщення.

Владислав – не просто підприємець, а учасник бойових дій. Він добровольцем у перший день повномасштабної війни став на захист рідного міста.Чайна для нього родинний бізнес. Вести справи Владиславу допомагає сестра Софія.

За словами підприємця, він хотів створити місце, де б люди змогли відпочити, поспілкуватися. До розваг відвідувачів ігрова приставка, настільні ігри, розмальовки для малюків. Охолодитися допоможуть холодні чаї бабл-ті з желейними кульками, всередині яких фруктовий сік. Зігрітися – справжні ароматні чаї. На вибір: натуральні, листові, фруктові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про річку Остер

А ще заклад для Владислава – це можливість внести вклад у розвиток громади та створити нові робочі місця. Згідно з умовами програми «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» він працевлаштував двох людей.

Інформація про цю грантову програму та подання заяви на отримання гранту тут – https://dcz.gov.ua/people/ubd.

За консультаціями звертайтеся до регіонального офісу «Зроблено в Україні», який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button