Суспільство

Переваги та сфери застосування поліетиленових рукавів

У сучасному світі, що швидко змінюється, упаковка з ПВХ для продуктів харчування та товарів споживчого призначення стала невід’ємною частиною життя. Пластикова тара широко використовується для транспортування вантажів різних габаритів та зберігання відходів завдяки її зручності, довговічності та доступності. Однак крім традиційних пакетів, існують інші формати пластикової упаковки, наприклад, поліетиленовий рукав.

Що являє собою рукав з поліетилену

Поліетиленовий рукав – це найпростіший формат універсальної упаковки. На відміну від пакета, рукав набагато більше і є двома полотнами з тонкої плівки, склеєних по лівому і правому краю. Упаковка в рулонах різної ширини. Якщо клієнту потрібно купить полиэтиленовый рукав конкретної довжини його можна відмотати або зробити нарізку на ті розміри, які найбільш оптимально підходять для потреб замовника.

Як і будь-яку поліетиленову упаковку, рукав можна використовувати для зберігання різних сумішей, у тому числі для транспортування продуктів харчування, або виготовити одноразові пакети. Однак найбільшої популярності цей формат отримав у сільському господарстві.

Сфера застосування

Рукави виготовлені з гнучкої еластичної плівки, що забезпечує хорошу герметизацію товару, що закладається і, як наслідок, відсутність гнилі і плісняви. Також рукав ідеально підходить для компостування. Упаковка не виділяє шкідливих речовин та безпечна для навколишнього середовища.

До переваг поліетиленового рукава можна віднести такі:

  • Висока герметичність. У мішках можна зберігати вологоконсервовані та плющені зернові культури. Крім того, рукав чудово підійде для зберігання сухого зерна, круп, сухофруктів, кормової маси.
  • У поліетиленовому рукаві можна створити вакуумне середовище і, отже, виключити процеси гниття та плісняви.
  • Постачання упаковки в рулоні дозволяє зробити порізку виробу до оптимальної довжини. Зокрема, для вирощування розсади потрібні формочки із прозорої плівки. У цьому під кожну культуру рекомендується використовувати певний обсяг грунту. Можливість різання під будь-яку довжину дозволяє випускати «стаканчики» для будь-якого виду розсади.

Пластикові рукави можуть ефективно зберігати товарний вид продукції, захищаючи її від негативного впливу вологості, атмосферного повітря та інших забруднень. Це робить пластикову упаковку ідеальним варіантом для продовольчих товарів із невеликими термінами зберігання – фруктів, овочів, молочних продуктів.

Пластикова упаковка для продуктової групи товарів та сільгоспкультур доступна за ціною та універсальна, що робить її доступною широкому колу споживачів. Пластикові мішки виробляються у великих кількостях, що робить їх економічно вигідним варіантом як виробників, так споживачів. На відміну від скляних або металевих контейнерів, пластик не ламається і не розбивається, що робить його більш безпечним та зручним варіантом.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button