Суспільство

В України з’явилася офіційна сторінка в Instagram

Міністерство закордонних справ України та Український інститут запустили офіційну сторінку України в соціальній мережі Instagram — @ukraine.ua. Нова англомовна сторінка має на меті просування позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії. Вона уособлює сучасну країну, динамічну та інноваційну, яка перевершує очікування та закохує з першого погляду чи візиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівцям пропонують скористатися 14 кілометровим велотуром

На сторінці @ukraine.ua відвідувачі та підписники зможуть дізнатися про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, Україну та українців. У оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW.

Створення та розвиток верифікованої сторінки України в Instagram — частина стратегічної роботи МЗС з формування позитивного іміджу України за кордоном. Цього року Міністерство закордонних справ вперше затвердило Стратегію публічної дипломатії, де визначило основні підходи з формування міжнародного іміджу та репутації України.

Наразі МЗС та УІ розвивають три офіційні канали комунікації для просування України в світі – сайт Українисторінка у Facebook та сторінка в Instagram.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button