Кримінал

У Ніжинському районі поліцейські затримали торгівця наркотичними засобами

Оперативники відділення поліції № 2 (м. Бобровиця) спільно з колегами Ніжинського райуправління поліції затримали 45-річного місцевого жителя, який збував наркотичні засоби. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські отримали інформацію про те, що 45-річний житель Бобровиці торгує забороненими наркотичними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали водія «під кайфом» і з підробленим посвідченням

Після документування чергового факту збуту наркотичних засобів поліцейські затримали наркодилера. При особистому огляді у зловмисника вилучили готові до збуту наркотичні засоби та грошові кошти за вже проданий «товар». В ході проведення санкціонованого обшуку в квартирі правопорушника правоохоронці також виявили та вилучили наркотичні засоби, листи призначеннь на препарати наркотичних засобів, грошові кошти та мобільні телефони.

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Наркозбувальника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button