ВійнаНадзвичайні події

Чернігівські енергетики ледь не потрапили на розтяжку

Військові часто називають її «майстерно підготовленою смертю», адже існують тисячі способів і варіантів встановлення розтяжок, які миттєво забирають життя не лише тих, хто необачно наблизився до них, а й усіх, хто в цей момент був поруч. Саме на такий «сюрприз» натрапили енергетики Бобровицької дільниці Ніжинського РЕМ 12 серпня.

Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горить житловий будинок: росіяни обстріляли Семенівську громаду

– Того дня на території одного із сіл на Бобровиччині ми мали планово розчистити трасу лінії електропередачі 10 кВ. Дійшовши до непрацюючого підприємства, за його територією у кущі бузини один з електромонтерів випадково побачив гранату. Шматочок ліски, прив’язаної до неї, ми роздивилися уже пізніше, – розповідає майстер Бобровицької дільниці з експлуатації електромереж №3 Ніжинського РЕМ Роман Шило.

У 2022 році територія цього села була окупована рашистами, тож, скоріше за все, саме вони залишили там «подарунок» для українців. Велике щастя, що до цього ніхто з місцевих мешканців на нього не натрапив, а енергетики виявилися дуже уважними. Про небезпечну знахідку Роман Шило одразу ж повідомив чергового диспетчера, а той, у свою чергу, викликав екстрені служби – рятувальників та поліцейських.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button